Checkkie is bekend van...

Checkkie is bekend van RTL NieuwsCheckkie is bekend van De TelegraafCheckkie is bekend van Omroep MAXCheckkie is bekend van Kassa / BNNVARA

 

Wat is voucherbeheer? 

Vele organisaties maken sinds de coronacrisis gebruik van vouchers. Hierdoor hebben sommige consumenten meerdere vouchers thuis liggen of in de inbox. Hierdoor is het makkelijk om het te vergeten, of moeilijk om het terug te vinden wanneer je er gebruik van wilt maken. Sterker nog, wanneer kun je geld terug vragen? Wat is de einddatum van de voucher? 

Checkkie houdt dit voor je in de gaten! Ook wanneer de voorwaarden van vouchers veranderen. Daarnaast krijg je gepersonaliseerde updates over je einddatum van voucher en helpen we bij het verkrijgen van je geld. 

Waarom moet ik mijn email adres invoeren bij Checkkie.nl? 

We denken graag met je mee en helpen je graag bij het gebruik en /of verzilveren van je voucher. (Online) veiligheid is hierbij van groot belang. 
Daarom vragen we je je email adres in te vullen en in de volgende stap je Checkkie account te beveiligen met een wachtwoord. 
Zo geef je je voucher bij ons in beheer en kunnen we jou op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom de voucher, maar ook wanneer deze bijvoorbeeld bijna verloopt zodat jij deze nog kunt gebruiken voor een nieuwe reis / evenement, of dat je (bijna) je geld terug dient te krijgen van de organisatie.