Coronavoucher omzetten in geld? Meld je aan!

UPDATE 06-05-2020 13:20 uur: 

Meld uw claim niet langer op onderstaande formulier, maar via deze pagina! 

Het onderstaande nieuwsbericht in het begin van de corona crisis geschreven. Inmiddels kunt u via bovenstaande link uw claim indienen indien u een directe terugbetaling wenst.

Wij werken op basis van no cure, no pay. Bij een succesvolle terugbetaling van de ticketkosten aan u of aan ons, houden we 15% van de ticket/voucherwaarde in. Lukt het niet, dan zijn er voor u geen kosten
Wij zullen de luchtvaartmaatschappij verzoeken om binnen 14 dagen de terugbetaling te voldoen. Doen ze dit niet binnen deze termijn aan u of ons, dan zullen we een juridisch traject moeten starten.   

Is uw vlucht geannuleerd vanwege de coronacrisis en heeft de luchtvaartmaatschappij u een zogeheten coronavoucher gegeven? Dan kunnen wij u wellicht helpen. 

Volgens de Europese passagiersrechten heeft u recht op restitutie in plaats van een voucher. Wel is de verwachting dat hiervoor vele rechtszaken moeten worden gestart. 

Met onze ervaring hebben we er alle vertrouwen in dat we succesvol zullen zijn.


Heeft u direct bij de luchtvaartmaatschappij een ticket geboekt en wilt u liever direct geld in plaats van een voucher? Dien direct uw claim in via deze pagina zodat we kunnen beginnen met uw claim. 


Let op: het is niet meer nodig om via onderstaande formulier de claim in te dienen. Dit kan vanaf nu via deze pagina! 
Bovenstaande contactgegevens mogen worden gebruikt voor verdere correspondentie.

Ik geef Checkkie toestemming mij op de hoogte te houden van de ontwikkelingen op Checkkie.